[ad_1]
به گزارش خبرآنلاین ، توافق نامه بین جمهوری اسلامی ایران و مجمع مجامع آسیایی درباره حقوق ، مزایا و مصونیت های دبیرخانه دائمی مجمع پارلمانی آسیا (APA) آسیا ، امضا شده در وزارت امور خارجه.
این قرارداد پس از تصویب در هیئت دولت و صدور مجوز لازم به وزارت امور خارجه امضا شد.
تأسیس مجمع مجامع آسیایی (APA) در نوامبر 2006 در طی هفتمین اجلاس انجمن مجامع صلح آسیا در تهران ، میزبان مجلس شورای اسلامی و از این رو ساختار انجمن مجامع صلح آسیا در تهران تصویب شد. جلسه به مجمع مجامع آسیایی تغییر یافت.
مجمع آسیا در حال حاضر 44 عضو مجلس قانونگذاری آسیا و 14 مجمع ملی دیگر به عنوان ناظر دارد. همچنین 10 سازمان بین المللی و منطقه ای به عنوان ناظر در این مجمع حضور دارند. براساس مصوبه مجمع مجامع آسیایی ، مقر دبیرخانه آن از همان ابتدا در تهران مشخص شده است.
مجمع پارلمانی آسیا ، به عنوان مکانیزم منطقه ای پویا در زمینه تعامل بین پارلمانی ، دارای یک زمینه فعالیت گسترده و متنوع و طیف قابل توجهی از موضوعات مهم منطقه ای و بین المللی مانند مبارزه با فساد ، عدالت بهداشتی و مبارزه با مواد مخدر است. قاچاق مواد مخدر شامل تقویت عناصر همکاری و دوستی بین اعضا ، کاهش فقر ، حفاظت از محیط زیست ، ارتقا diversity تنوع فرهنگی ، مبارزه با قاچاق اشیا cultural فرهنگی ، حقوق زنان ، جوانان و افراد مسن و مواردی مانند جنایات رژیم اشغالگری است. در سرزمینهای اشغالی فلسطین. مجمع پارلمان های آسیا قطعنامه های سالانه ای را برای هماهنگی و نظارت بر اقدامات خود در این مناطق و سایر موضوعات مربوط به اعضای خود تصویب می کند.
ایده ایجاد مجمع توسط مرحوم حسین شیخ الاسلام ، نماینده مجلس هفتم ، طراحی ، آزار و اذیت و اجرا شد. وی به عنوان نماینده منتخب پارلمان در این مجمع ، بازار یکپارچه انرژی آسیا و توافق نامه دوستی کشورهای آسیایی را در APA طراحی و پیگیری کرد.
311311
[ad_2]